پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/02/25

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده از برگزاری کارگاه آموزشی تب کریمه کنگو برای قصابان شهر لنده خبر داد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده از برگزاری کارگاه آموزشی تب کریمه کنگو برای قصابان شهر لنده خبر داد.



مهندس امراله خانی گفت: هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی و ارتقای آگاهی قصابان با علائم، راههای انتقال وراههای پیشگیری تب کریمه کنگو عنوان کرد.



وی افزود:با توجه به اینکه بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام هست که قصابان و دامداران بیشترین از همه در معرض خطر این بیماری هستند و آنها علاوه بر اینکه میتوانند با رعایت نکات پیشگیری خودشان را ایمن نگه دارند نقش مهمی در کنترل بیماری دارند.



خانی خاطرنشان کرد: این بیماری هیچ گونه علائم ظاهری و بالینی ندارد اما در انسان کشندگی بالایی دارد و از طریق گزش کنه آلوده و تماس مستقیم انسان با ترشحات یا خون آلوده دام به وجود می آید.



مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده با بیان اینکه قصابان باید گوشت را فقط از کشتارگاه تهیه نمایند گفت: قصابان و دامداران با رعایت اصول ایمنی در موقع تماس با گوشت تازه، استفاده از روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوانات (دستکش، ماسک، عینک و روپوش) و همچنین نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال می توانند از انتقال بیماری و مبتلا شدن به آن در امان باشند.